Hartmann Consulting blev stiftet i 2018, med det grundlæggende formål at hjælpe virksomheder og ledere med at vokse og nå deres mål.

Min drivkraft ligger i min interesse i mennesker og relationer og i min ambition om at opnå resultater. Jeg ønsker at lære andre vigtigheden af at bruge menneskelig forståelse og selvindsigt som løftestang til at skabe høje præstationer, bedre resultater og positiv udvikling baseret på motivation, arbejdsglæde og trivsel.

Selvindsigt forandrer mennesker. Mennesker med selvindsigt forandrer virksomheden.

Virksomheder er mennesker, og det betaler sig at have fokus på både kultur, adfærd og resultater. Jeg kan hjælpe din virksomhed med at skabe den rette balance mellem virksomhedens mål og de menneskelige evner og ressourcer, således at virksomhedens mål opnås på det absolut bedste grundlag.

Find den bedste vej til at opnå jeres organisationsmål. Kontakt mig i dag for et uforpligtende møde. Så er I allerede tættere på jeres mål.              

                                                                         Ja tak, jeg vil gerne høre mere…”

Jeg har i mere end 20 år udviklet og flyttet organisationer, ledere og medarbejdere. Som leder/topleder har jeg selv prøvet forandringerne på egen krop, og i 7 år har jeg tillige været frivillig mentor for yngre ledere gennem IDA, så jeg ved hvad der skal til for at øge præstationer, skabe fælles commitment og trivsel. 

Susanne H. Rasmussen – ledelsesrådgiver og ejer

For yderligere information – CV og LinkedIn profil