Vores verden i dag er præget af stor omskiftelighed, og det stiller nye krav til os som mennesker. Virksomheder er mennesker. Du kan ikke forandre andre mennesker, men du kan give dem et “rum” at forandre sig i.

Hvilken leder ønsker du at være?

Hvilke ledere/lederteam ønsker du, at din organisation skal bestå af?

For at udvikle sig er man nødt til at turde stille de svære spørgsmål, turde se indad og være ærlig. Men trods ærlighed kan det være svært at ændre adfærd, og derfor kan det i nogle tilfælde være en hjælp at tale med en udenforstående.

Jeg har ekspertise i leder-, team- og organisationsudvikling – bruger forskellige værktøjer, men arbejder især med fokus på at skabe resultater og højere effektivitet, ved at omsætte viden til praktisk handling i hverdagen. 

Udfordringer opleves forskelligt, og jeg arbejder ind i netop din kontekst.

Karriereafklaring

INDHOLD:

 • Får du ikke de oplevelser i dit arbejdsliv, som du gerne vil?
 • Står du i en situation, hvor du gerne vil have nye muligheder i din karriere – måske et niveau op?
 • Eller vil du gerne finde tilbage til det, som får arbejdsglæden frem?

Sammen identificerer vi motivation og kompetencer, og laver en klar fremadrettet plan, der tager afsæt i dine ønsker, værdier og karrieremål.

HVAD FÅR DU UD AF DET?

 • Defineret nye mål for din karriere.
 • Konstruktiv og personlig strategi for dit arbejdsliv.
 • Nye handlemuligheder, der kan optimere din arbejdssituation og din livskvalitet fx nye muligheder i dit nuværende job – eller sparrig og optimering på CV og jobsøgning.
 • Støtte til at skabe og fastholde den forandring du savner. 

FORM:
I et karriereforløb med mig tager jeg udgangspunkt i din situation, som den ser ud nu og her.

Gennem 5 – 12 samtaler identificerer vi sammen dine kompetencer, dine værdier og hvor du gerne vil hen karrieremæssigt.

En konkret tilgang, hvor det er dig, som er i fokus. Det er din udvikling, som skal styrkes, og dine behov, som er centrale. Jeg fastholder din udvikling ved fra gang til gang at følge op på de skridt du tager ift. de konkrete mål du gerne vil opnå.

Jeg har fået nyt overblik og større afklaring i forhold til mine egne præferencer og udviklingsmuligheder. Tingene bliver afdramatiseret, og jeg bliver klar over mine handlemuligheder. Du giver svar på de spørgsmål jeg stiller mellem linjerne, men ikke selv er nået til at formulere klart. Jeg er helt tryg og har fuld tillid til din vurdering og dine uddybende spørgsmål. Den gensidige respekt gør at nye perspektiver og lukkede døre, er blevet åbnet og der kastes lys på ting og muligheder, jeg ikke selv har kunne se. Tak for det!

I forbindelse med karriereafklaringsforløb, har jeg netop fået ovennævnte feedback fra offentligt ansat medarbejder                                                            25.02.2020

Lederudvikling

I dag stilles store krav til ledere om at være autentiske for at få følgeskab og kunne skabe en agil og tillidsskabende kultur. Der skal følgeskab til, for at ledere kan fremdyrke en kultur, hvor medarbejderne tør det nye, uden at opleve det som evig forandring. Det kræver, at man som leder kender sig selv, ikke kun som leder, men som menneske. Man skal kende sine indre værdier og ydre adfærd. De ledere der kan beskrives som autentiske og ærlige, formår at få mest muligt ud af deres styrker og adfærd, anerkender og forstår deres svagheder, dvs. har fornuftig omgang med egne og andres følelser og undgår grænseoverskridende og manipulerende handlinger i ledelsesarbejdet.

Uanset om du er erfaren topleder eller ny i lederrollen, står du indimellem med ledelsesmæssige og organisatoriske udfordringer, der kalder på professionel, personlig sparring, fx når du:

 • vil brænde mere igennem
 • skal håndtere konflikter i dit team/din organisation
 • skal gennemføre større organisatoriske forandringer
 • har svært ved at levere resultater, fordi virksomheden udfordres af røde tal på bundlinjen

Jeg har sammensat et 1-årigt udviklingsforløb for mellemledere med baggrund i mine mange års ledelseserfaringer, en færdiggjort Master i ledelse (2017) og løbende vidensopsamling ift. tendenserne i en stadigt mere kompleks ledelseskontekst og forventningerne til fremtidens ledere.

I Dit personlige lederskab, flyer kan du se rammerne for forløbet. Tøv ikke med at kontakte mig for yderligere uddybning af indholdet.

HVAD FÅR DU UD AF DET?

 • Afgørende udviklingsryk – både personligt og fagligt
 • Afklaret dine rammer
 • Styrket dit ledelsesgrundlag
 • Udviklet dit personlige lederskab
 • En fortrolig sparringspartner med ledererfaring, der kan hjælpe dig til større afklaring og næste niveau.

Jeg designer også individuelle forløb med fokus på netop din ledelsesudfordring/-udvikling (fagligt + personligt).

Hurtigt i forløbet afklarer vi, hvor det er, du har behov for udvikling eller gerne vil skabe en forandring. Det kan være ledelse af medarbejdere, ledelse af ledere eller som faglig leder. I forløbet kan vi også arbejde med at udvikle dine medarbejdere og øvrige ledere.

Vi arbejder med din kontekst og dine udfordringer, fx at du

 • er nyudnævnt leder og føler dig usikker på din nye rolle
 • skal have hjælp til at udvikle din praktiske ledelseskompetence – afkodet din kontekst, identificeret nøgledilemmaer, omsat din viden til handling 
 • skal håndtere konflikter i dit team
 • føler dig usikker på hvordan du skal håndtere den digitale transformation og forandring
 • har brug for modspil for at blive klogere, for at skabe forandringer
 • skal gennemføre større organisatoriske forandringer
 • har svært ved at levere resultater
 • skal have støtte i en situation, hvor din  håndtering er afgørende for arbejdspladsens trivsel og effektivitet
 • skal blive bedre til at lede opad
 • gerne vil brænde mere igennem – du er ambitiøs og ønsker en bedre relation til din chef, da det giver dig mere anerkendelse og flere muligheder

FORM:

 • Vi aftaler et udviklingsforløb – gerne med din nærmeste leder. Sammen tager vi fat i dine udfordringer og bearbejder dem intensivt. Jeg arbejder altid med et dobbelt fokus – på dig som leder og den opgave, som du skal løse, så dit udbytte både bliver personligt og professionelt.
 • Gennem dialoger og initiativer skaber vi sammen det grundlag, som gør at du som leder får styrket din ledelse. Vi afdækker dine meninger og ideer, udfordrer dem sammen for derigennem at udvikle de veje, som du kan gå.
 • Efter hver samtale iværksættes initiativer, som kan styrke dit lederskab.
 • Jeg fastholder din udvikling og følger op på initiativerne på efterfølgende møde.

Tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende snak, så kan du se om der er kemi til et yderligere samarbejde.

                                                     “Ja tak, jeg vil gerne høre mere…”

PRISER 1:1 FORLØB

Timeprisen er 1.360,- kr. ex. moms.

Prisen for udfærdigelse af grundig analyserapport med din egen adfærdsanalyse (Puzzle DISC) og motivationsanalyse (Driving Forces) og 1.5 times personlig feedback er 2.800,- kr. ex. moms. Prisen for grundig analyserapport med adfærdsanalyse, motivationsanalyse og personlig feedback i forbindelse med gruppeproces er 1.750 kr. ex moms

Opstarts- og afslutningsmøder á 2 timer med dig og din nærmeste leder koster 2.720,- kr. ex. moms.

Du får rabat ved køb af forløb

Forløb med fokus på karriereafklaring, personlig leder- og kompetenceudvikling består typisk af 5, 8 og 12 sessioner á 2 timer. Aftal møde, så afklarer vi hvad der specifikt er behovet for dig, og om din leder skal involveres ved et opstarts- og afslutningsmøde.

5 sessioner a 2 timer

incl din egen adfærds- og motivationsanalyse

excl. transport, opstarts- og afslutningsmøde

Ialt 12.600,- kr. ex. moms

 

8 sessioner a 2 timer

incl din egen adfærds- og motivationsanalyse

excl. transport, opstarts- og afslutningsmøde

Ialt 18.560,- kr. ex. moms

 

12 sessioner a 2 timer

incl din egen adfærds- og motivationsanalyse

excl. transport, opstarts- og afslutningsmøde

Ialt 24.000,- kr. ex. moms