Kontrol er godt, men tillid er billigere

Tillid kan ikke dikteres, da tillid kommer af hvordan ledere faktisk handler (og hvordan det bliver opfattet). Særligt under forandringer kommer tilliden på en  prøve, og motivationsudfordringer dukker op.

I kan bruge mine foredrag  og workshops til at sætte udvalgte emner på dagsordenen i organisationen, og i et skræddersyet udviklingsforløb kan I selv få en mere aktiv rolle.

Varighed 1 – 3 timer afhængigt af formål.

Relationer i ledelse

For at få tillidsbasseret ledelse til at fungere, skal man finde modet til at være ærlig og indvi medarbejderne og ledelseskollegaer i problemernes omfang.

I skal turde åbne for sårbarhed, dele vilkår, finde den rette balance mellem de hårde og de bløde styringstiltag. Derudover skal der arbejdes med stærk relationel koordinering af fælles mål, fælles sprog og viden samt gensidig respekt – og vigtigst af alt hyppig, rettidig og problemløsende kommunikation vertikalt koordinerende, internt og eksternt brobyggende samt organisatorisk samlende.

 

Kulturel ledelse – når den står på forandringer

Behovet for forandring vil altid være der – desværre gælder det samme for modstanden mod forandring. Men med personlig indsigt, viden om praktiske værktøjer, relationers indbyrdes betydning for hinanden og kommunikationens alfa omega kan der skabes en kultur, hvor medarbejderne kan rumme og acceptere forandringerne.

 

Hvis du vil vide mere:

Tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende snak, så kan du se om der er kemi til et yderligere samarbejde.

                                                     “Ja tak, jeg vil gerne høre mere…”

Jeg har mange gode kontakter og relationer jeg samarbejder med. Dem kan jeg henvise til, hvis der er noget specifikt I søger, som jeg ikke selv kan hjælpe med. 

Inspiration

Du kan finde information og inspiration om ledelse og udvikling mange steder – jeg finder og har bl.a. fundet inspiration via nedennævnte.